logo
+381 69 187 22 22, +381 11 265 22 99
restoran@topciderac.rs
Bulevar Vojvode Mišića 81b
Search

ANA BEKUTA EKSKLUZIVNI DOČEK NOVE 2019. GODINE!

 

Dočekajte Novu godinu u bajkovitom ambijentu restoranskog kompleksa „Topčiderac“.

Za dobru atmosferu i nezaboravan provod je zadužena Ana Bekuta sa svojim pratećim bendom.

Pored eksuklzivnog novogodišnjeg ambijenta, očekuje vas i bogati bife sto sa mnogobrojnim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, čiji sadrzaj možete pogledati u nastavku:

MENI NOVA GODINA 2018.

SELEKCIJA DOMAĆIH PRŠUTA
1. NJEGUŠKI
2. PODLOVĆENSKI
3. ZLATIBORSKI GOVEDJI PRŠUT
4. SUVI OVČIJI BUT/STELJA
5. KULEN/DOMAĆA SVINJA,MANGULICA,JELEN 6.SUDZUK
6. DIMLJENI SVINJSKI ŠOL
7. BUDJOLA

LEPEZA DOMAĆIH SIREVA
1. ZLATARSKI
2. SJENIČKI
3. CARSKI
4. SALEM/OVČIJI
5. DIMLJENI SIR

IZBOR STRANIH SIREVA
1. BRI
2. ROKFOR
3. GORGONZOLA
4. PEKORINO ROMANO
5. PARMEZAN
6. MOCARELA AROMATIZOVANA

PRILOZI NAŠIM JELIMA:
1. KROMPIR PEKARSKI
2. KROKETI OD KROMPIROVOG TESTA
3. GRILOVANE PEČURKE
4. GRILOVANA PAPRIKA
5. GRILOVANE TIKVICE
6. PRŽENO POVRĆE U SOJA SOSU I SUSAMU
7. NJOKE OD KROMPIROVOG TESTA
8.BIFTEK TARTAR
9.TARTAR OD ŽUTOREPE TUNE
10.LOSOS U CITRUSIMA I MEDU
11.DUVAN ČVARCI
12.AJVAR DOMAĆI
13.URNEBES OD SIRA OVČIJEG
14. KAJMAK

RIBA I MORSKI PLODOVI :
1. BRANCIN
2. BAKALAR U MEDITERANSKOM BILJU
3. LOSOS NA PODLOZI OD TIKVICA
4. TUNA U BIBERU
5. LIGNJE GRILOVANE
6. GAMBORI NA BUZARI BELOJ
7. KRABE PANIRANE
8. HOBOTNICA GRILOVANA

GLAVNA JELA:
1. PEČENO PRASE
2.PEČENJE JAGNJEĆE
3. PEGLANO PRASE
4. PAPRIKA TOPČIDERAC
5. SARMA OD KISELOG KUPUSA
6. TELETINA ISPOD SAČA
7.KOLENICA ISPOD SAČA
8.JAGNJETINA ISPOD SAČA
9. ROZBIF NA PODLOZI OD RUSKE I FRANCUSKE SALATE
10. DIMLJENI LOSOS SERVIRAN NA SALATI
11. PUNJENI PARADAJZ/MORSKI PLODOVI, GVAKAMOLA SOS
12. POSNE/MANASTIRSKE SARMICE

ROŠTILJ :
1. DOMAĆA KOBASICA
2. DIMLJENA VEŠALICA
3. PILEĆI FILE
4. PUNJENI BATAK
5. ĆEVAPČIĆI
6. UŠTIPCI

SALATE SVEŽE :
1. AJSBERG
2. LOLA ROSA
3. RUKOLA
4. ZELENA SALATA
5. MIKS ZELENIH SALATA
6. PARADAJZ SVEŽ
7. ROTKVICE SVEŽE
8. SALATA GRIKA
9. BAŠTA SALATA
10. TURŠIJA DOMAĆA
11. KISELI KUPUS

PEKAREVA KORPA :
1. HLEB ISPOD SAČA
2. INTEGRALNI HLEB
3. HRONO HLEB
4. ŠTAPIĆI OD BELOG BRAŠNA
5. DJEVREK OD BELOG I RAŽANOG BRAŠNA
6. UŠTIPCI
7. PITA SIR
8. GIBANICA
9. KUKURUZNI HLEB
10. PROJA
11. HLEB SA MASLINAMA
12. BAGET BELI I INTEGRALNI

SELEKCIJA DOMAĆIH KOLAČA I TORTI :
1. TORTA ANA
2. KREMPITA
3. TULUMBA
4. VOĆNI KOLAČ
5. BAKLAVA
6. PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA
7. SVEĆE VOĆE
8. ČOKOLADNI TART BIFTEK U AROMATIZOVANOM ULJU

Cene karata su 80 € (zelena zona), 100 € (plava zona) , 120 € (crvena zona). U nastavku se nalazi plan sedenja po zonama, po kojim možete rezervisati svoje mesto.

U cenu karte  je uključena konzumacija hrane sa prazničnog bife stola sa početkom u 21 h i piće dobrodošlice ( prosecco ), ostalo piće se plaća po utrošku.

Karte možete kupiti u restoranu Topčiderac, ili uplatom na tekući račun HALKBANK-e 155-8035644 za uplate iz Srbije, dok za uplate iz inostranstva preuzmite instrukcije za plaćanje. PREUZMITE INSTRUKCIJE ZA INO PLAĆANJE.pdf

Vidimo se u “Topčidercu”!

____________________________________

INFO I REZERVACIJE NA TELEFON +381 69 187 22 22  ILI

POPUNITE FORMU I UBRZO ĆEMO VAS POZVATI: