logo
+381 69 187 22 22, +381 11 265 22 99
restoran@topciderac.rs
Bulevar Vojvode Mišića 81b
Search

Topčiderac je resort smešten u velikom prirodnom amfiteatru sačinjenom od stene, zelenila i vode na ivici najlepšeg beogradskog parka – Topčidera. Mi smo tajni grad usred parka, nevidljiv i nečujan dok ne priđete sasvim blizu. Mi smo zaštićena teritorija najraznovrsnije prirode na samo 15 minuta od centra grada i rešeni smo da vam (za malo vašeg vremena) pružimo utisak višednevnog odmora.

 

Naša misija je da svakom gostu omogućimo opuštanje bez briga i zato su vam na raspolaganju:

 

  • Restoran i bašta
  • Cafe
  • Zabavni centar za decu
  • Letnja pozornica
  • Parking sa preko 200 mesta

 

Topčiderac ne čine samo građevine, već i ozbiljan tim ljudi koji otklanjaju sve vaše brige dok ste kod nas: animatori koji se staraju da igra vaše dece bude konstruktivna i edukativna, wedding planera za vaše venčanje, savetnika za korporativne evente i naravno, tim kuvara zbog čije internacionalne kuhinje i nezaboravnog ajvara ćete se uvek vraćati po još.

Prošetajte kroz plan našeg kompleksa ili pogledajte snimak čitavog Topčiderca i već danas doživite ceo vikend u jednom popodnevu.

 

Čekamo vas,

Topčiderac tim

RESTORAN

Restoran je posvećen internacionalnoj kuhinji, ali tako da sačuva dušu i posebnost kroz srpske specijalitete.

ZABAVNI CENTAR

Ručak u restoranu sa mamom i tatom nikada više neće biti dosadan. Najmlađima smo obezbedili kreativnu igru u prirodi uz nadzor profesionalnih umetnika.

SPECIJALNI DOGAĐAJI

Venčanje iz sna u najvećoj i najlepšoj sali u Beogradu, korporativni sastanak ili team building – vaše je da poželite a mi ćemo vam pružiti više.

Šef kuhinje

Dragiša Vojnović je već 27 godina šef kuhinje na svim meridijanima: Brioni, Moskva, Španija, Sankt Peterburg, Budva, Beli dvor. On je vođa tima naših kuvara koji je u naš restoran doneo miris hleba ispod sača, tradicionalni roštilj i nova jela koja smišlja u slavu domaće kuhinje: “Mi smo esencija Balkana a Balkan je svet u malom.”

Srpski doručak za dvoje

OBROK ZA CEO DAN

Počnite dan u našem restoranu uz srpski doručak i ponovo doživite atmosferu domaćinskih kuća u kojima se doručak spremao tako “da drži celog dana”. Domaći hleb, proja, sendviči, jaja, selekcija sireva, pršute i kulena su na ovom tanjiru složeni uz čuveni ajvar iz “Malog vrapca”. Biće to jutro koje se pamti.

Pogledajte ponudu

Sorry, the comment form is closed at this time.