logo
+381 69 187 22 22, +381 11 265 22 99
restoran@topciderac.rs
Bulevar Vojvode Mišića 81b
Search

Restoran je posvećen internacionalnoj kuhinji, ali tako da sačuva dušu i posebnost kroz srpske specijalitete. Mi smo deo velikog tima čiju hranu već godinama volite u restoranu “Mali Vrabac”, vinoteci “Skadarlija” ili hotelu “Le Petit Piaf”. U Topčidercu se trudimo da vam pružimo osećaj vrhunske domaće kuhinje i hrane koja zadovoljava sva čula ali uvek vodimo računa o tome da kod nas provodite dan u prirodi, pa zato u tanjiru mora da se nađe hrana koja će vas zasititi. Ne verujemo u oskudne “slike” na tanjirima.

 

Naš kuvarski tim znanjem i kapacitetima odgovara ne samo porodičnom ručku, nego i specijalnim proslavama, korporativnim događajima i sastancima. Posebno smo ponosni na zadovoljne goste na gala venčanjima u “Topčidercu”.

 

Restoranska bašta spada u najlepše u Beogradu jer se prirodno uklapa u okruženje četinara, cvetnih aranžmana i malih veštačkih jezera. U restoranskoj bašti uživaćete u posebnoj mikroklimi “Topčiderca”, a nju ne čine samo savršeni hlad i tišina, nego i mirisi začinskih zasada (ruzmarina, bosiljka, nane i sl) koji su raspoređeni svuda unaokolo. Dok čekate na obrok, uživajte u osećaju poput onog u japanskim vrtovima: pažljivo formiran svet “veliko u malom”.

Nedeljni brunch u našem restoranu i bašti je već postao tradicionalan i preporučujemo vam da baš on bude vaš prvi kontakt sa nama i prilika da u jednom danu uživate u svim našim proizvodima odjednom.

Topčiderac predstavlja

Naša priča

Sve priče o Topčidercu počinju od tri (ne)obična specijaliteta čije tajne naši kuvari ljubomorno čuvaju.

AJVAR „MALI VRABAC“

Jednu od najčuvanijih tajni beogradskog ugostiteljstva, ajvar koji se pravi specijalno i samo za restoran „Mali vrabac“ sada  možete da probate i kod nas.

PEGLANO PRASE

Specijalitet koji imenom podseća na čuvenu kobasicu ali se ipak radi o pečenju koje je lišeno kostiju  i „topi se na jeziku“. Svaki komad je savršen.

PAPRIKA SA TARTUFIMA

Paprika punjena sirom i tartufima, bardirana u slanini i pečena na podlozi od tikvica i tartufate. Komplikovana ali daje neopisiv spoj ukusa. Najbolji izum našeg šefa kuhinje.

Sorry, the comment form is closed at this time.