logo
+381 69 187 22 22, +381 11 265 22 99
restoran@topciderac.rs
Bulevar Vojvode Mišića 81b
Search

Restoran “Topčiderac” posebnu pažnju posvećuje luksuznim privatnim ili poslovnim proslavama u čijoj organizaciji ništa nismo prepustili slučaju: od svečane sale do stručnog tima za organizaciju.

Naša svečana sala je jedna od najlepših i najvećih u Beogradu a svakako jedinstvena po mestu na kome se nalazi i arhitektonskom rešenju: urađena je u potpunosti u staklu, tako da deluje kao da lebdi ispred “tvrđave” u steni, okružena zelenilom. Njen stakleni krov pruža mogućnost uključivanja okoline u aranžman proslave: od zvezdadnog neba leti do snežne čarolije zimi.

Želimo da naši gosti osete potpunu slobodu tokom svog posebnog dana, zato smo salu izgradili bez pregrada ili stubova a po želji možemo da uklonimo čak i spoljne zidove i uživamo u jedinstvenoj prirodi “Topčiderca”.

Klima uređaji su urađeni po najsavremenijim standardima, a hladan (ili topao) vazduh se diskretno i ravnomerno ubrizgava kroz posebne tunele, što će gostima na vašoj proslavi ostaviti utisak prijatne atmosfere.

Posebnu pažnju smo posvetili luksuznom mobilijaru koji, kao i ukrase, prilagođavamo tipu proslave a pažnju gostiju privlači WMF escajg, koji utisnutim inicijalima svedoči da iza njega stoji austrijska firma sa preko 150 godina tradicije.

Venčanja

Uz naše stručno i profesionalno osoblje, u Topčidercu ćete dobiti venčanje iz sna u prelepom ambijentu jer verujemo da se samo takva venčanja pamte.

Korporativni sastanci

Iznenadite vaše zaposlene ili poslovne partnere: preselite posao na jedan dan iz kancelarije u centru grada u našu luksuznu salu za sastanke. Pružićemo vam sve uslove koje zahteva jedan veliki poslovni sastanak ili prezentacija pred važnim klijentima.

Proslave

Bilo da želite veliku privatnu ili poslovnu proslavu, organizujete tim bilding, slavite važan jubilej ili poslovni uspeh, naši kapaciteti i stručni tim odgovoriće na svaki vaš zahtev: pružamo kreativna rešenja i obezbeđujemo podršku tokom trajanja vašeg slavlja.

Dečiji rođendani

Topčiderac je idealno mesto za organizaciju velikih dečjih rođendana. Ukoliko želite da Vašem mališanu organizujemo rođendan koji se pamti, pošaljite upit i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Sorry, the comment form is closed at this time.